محل تبلیغات شما

عامل تبدیل شدن ما به دانشجو و دانش آموزی موفق این است که یاد بگیریم چگونه دقیق تر و هوشمندانه تر مطالعه کنیم، نه سخت تر. این موضوع هرچه پایه تحصیلی مان افزایش می یابد واقعی و واقعی تر می شود و اگر نتوانیم هوشمندانه تر مطالعه کنیم کارمان سخت تر می شود.

ممکن است که برخی از دانش آموزان بتوانند در مدرسه با حداقل تلاش به نتیجه برسند اما این استثنا است. اکثریت قریب به اتفاق دانش آموزان و دانشجویان موفق، موفقیت شان را مدیون درس خواندن و استفاده از عادات مطالعه ای مؤثر اند. در ادامه 10 عادت درس خواندن که دانش آموزان بسیار موفق به کار می گیرند بیان می شود. بنابراین اگر شما هم می خواهید به دانش آموز و دانشجوی موفقی تبدیل شوید دلسرد نشوید، تسلیم نشوید، فقط کار کنید هر یک از عادات زیر را در خود ایجاد کنید تا نمرات تان را بهتر کنید، دانش تان را افزایش دهید و توانایی تان برای یادگیری و جذب اطلاعات را بهبود بخشید.

 

1-سعی نکنید همه مطالعه تان را در یک جلسه انجام دهید.

آیا تا به حال پیش آمده اواخر شب انرژی مصرف کنید تا پلک هایتان را باز نگه دارید و درس تان را بخوانید؟ اگر چنین است، زمان تغییر فرا رسیده است. دانشجویان و دانش آموزان موفق معمولاً در طول دوره های کوتاه تر زمانی مطالعه می کنند و به ندرت همه مطالعات شان را تنها در یک یا دو جلسه انجام می دهند یا برای امتحان آماده می شوند. اگر می خواهید به دانش آموزی موفق تبدیل شوید لازم است یاد بگیرید در مطالعات تان ثابت قدم و استوار باشید و دوره های مطالعاتی کوتاه تر و منظم تری داشته باشید.

 

2- برای زمان مطالعه تان طرح و نقشه داشته باشید.

دانش آموزان موفق برای طول زمان های خاصی در طول هفته برنامه ریزی دارند -- و سپس به برنامه شان می چسبند. دانش آموزانی که به صورت پراکنده و بالهوسانه مطالعه می کنند معمولاً به خوبی دانش آموزانی که یک مجموعه برنامه درس خواندن دارند خود را نشان نمی دهند. حتی اگر دایم درگیر مطالعه هستید، باز هم یک روال هفتگی برای مطالعه تان ایجاد کنید و به عنوان مثال چند روز در هفته در یک دوره زمانی خاص به مرور درس هایتان بپردازید. این کار عاداتی را در شما ایجاد می کند که قادرتان می سازد در دوره طولانی تحصیل تان موفق باشید.

 

3- در یک زمان مشخص مطالعه کنید.

نه تنها مهم است که وقتی می خواهید مطالعه کنید طرح و نقشه داشته باشید بلکه مهم است که مطالعه تان را روزانه و پیگیر انجام دهید. اگر هر روز و هر هفته در یک زمان مشخص مطالعه کنید، مطالعه تبدیل به بخشی از نظم زندگی تان می شود. شما از نظر ذهنی و عاطفی آمادگی بیشتری برای هر جلسه مطالعه خواهید داشت و هر جلسه مطالعه سازنده تر خواهد بود. اگر به خاطر اتفاقات غیر منتظره مجبور شوید برنامه تان را تغییر دهید و مطالعه تان را به زمان دیگری موکول کنید اشکال ندارید اما وقتی اتفاق تمام می شود در اولین فرصت به روال عادی برگردید.

 

4-برای هر زمانی که مطالعه می کنید باید یک هدف خاص داشته باشد.

مطالعه بدون مسیر و جهت مؤثر نیست. لازم است بدانید در طول هر جلسه مطالعه دقیقاً چه کاری می خواهید انجام دهید. قبل از اینکه شروع به مطالعه کنید، هدف جلسه مطالعه را تعیین کنید. هدفی که در راستای هدف کلی تحصیل تان باشد. (به عنوان مثال حفظ 30 واژه تا از پس امتحان بعدی زبان انگلیسی بربیایید.)

 

5-هرگز جلسه مطالعاتی برنامه ریزی شده تان را به تعویق نیندازید.

کار آسانی است که جلسه مطالعه تان را به خاطر نداشتن علاقه به موضوع مورد مطالعه به تعویق بیندازید. ممکن است بهانه کنید که باید کارهای دیگری را انجام دهید و یا فقط به دلیل این که انجام این تکلیف سخت است آن را به تأخیر بیندازید. دانش آموزان موفق مطالعه شان را به تعویق نمی اندازند. اگر جلسه درس خواندن تان را به تأخیر بیندازید، مطالعه تان خیلی کم اثرتر خواهد شد و نمی توانید هرکاری که لازم است را انجام دهید. همچنین به تعویق انداختن به عجله منجر می شود و عجله عامل شماره یک اشتباهات است.

 

6- سخت ترین موضوع را اول شروع کنید.

از آن جایی که سخت ترین تکلیف یا موضوع به بیشترین تلاش و انرژی ذهنی نیاز دارد، باید آن را اول شروع کنید. هنگامی که دشوارترین موضوع یا کار را به پایان رساندید، تکمیل بقیه کارها و تکالیف تان بسیار ساده تر خواهد بود. می خواهید باور کنید یا نه، اگر با سخت ترین موضوع شروع کنید تا حد زیادی اثربخشی جلسات مطالعه تان و عملکرد تحصیلی تان را بهبود می دهید.

 

7-همیشه یادداشت هایتان را قبل از شروع یک تکلیف بررسی کنید.

بدیهی است، قبل از اینکه بخواهید یادداشت هایتان را بررسی کنید باید یادداشتی داشته باشید که آن را مرور کنید. همیشه مطمئن شوید که یادداشت برداریخوبی در کلاس انجام داده دهید. قبل از شروع هر جلسه مطالعه یادداشت هایتان را مرور کنید تا مطمئن شوید می دانید چگونه تکالیف تان را به طور کامل انجام دهید. مرور یادداشت ها قبل از هر جلسه مطالعه به شما کمک می کند موضوعات مهمی که در طول روز یاد گرفته اید را به خاطر آورید و مطمئن شوید که مطالعه تان هدفمند و مؤثر است.

 

8-اطمینان حاصل کنید که وقتی مطالعه می کنید حواس تان پرت نمی شود.

هر کسی به دلیلی حواسش پرت می شود. شاید تلویزیون باشد یا خانواده تان یا شاید فقط چون خیلی ساکت است. برخی از افراد در واقع با سر و صدای پس زمینه بهتر مطالعه می کنند. وقتی در هنگام مطالعه حواس تان پرت می شود (1) زنجیره فکرتان سست می شود و  (2) قادر به تمرکز نیستید - که هر دوی اینها جلوی مطالعه مؤثر را می گیرد. قبل از این که شروع به مطالعه کنید مکانی را پیدا کنید که حواس تان پرت نشود. برای برخی از افراد این مکان محیطی آرام و درگوشه یک کتابخانه است. برای بقیه افراد جای خاصی است که در آن سروصدای زمینه ای اندکی وجود دارد.

 

9-از گروه های مطالعاتی مؤثر استفاده کنید.

آیا این عبارت را شنیده اید که دو فکر بهتر از یک فکر است؟» این موضوع به خصوص در هنگام درس خواندن صدق می  کند. کار در گروه شما را قادر می سازد که (1) وقتی برای فهم یک مطلب در کشمکش و تقلایید از بقیه کمک بگیرید (2) تکالیف تان را سریع تر تمام کنید (3) به دیگران یاد بدهید. کمک به خودتان و دانش آموزان دیگر باعث می شود مطلب درونی شود. اما اگر مطالعه ساختار نداشته باشد و اگر اعضای گروه آماده نشده باشند گروه های مطالعاتی می توانند خیلی غیرمؤثر باشند. دانش آموزان موفق از گروه های مطالعاتی به نحو بهینه استفاده می کنند.

 

10-یادداشت هایتان، تکلیف مدرسه تان و دیگر مطالب  کلاس را در پایان هفته مرور کنید.

دانش آموزان موفق آن چه در طول هفته آموخته اند را در تعطیلات آخر هفته مرور می کنند. با این روش آماده می شوند تا مطالب جدید را بر دانش و کار هفته قبل بنا کنند.

اطمینان داریم که اگر این عادات را در خود ایجاد کنید بهبودی اساسی در موفقیت تحصیلی تان به دست خواهید آورد.

 

منبع:

http://www.educationcorner.com/habits-of-successful-students.html

چگونگی شاداب سازی مدارس با توجه به فرهنگ اسلامی

شادابی در مدرسه برای رشد دانش‌آموز

دانستنیهای جالب و عجیب علمی!!!

مطالعه ,تان ,دانش ,یک ,تر ,جلسه ,تان را ,دانش آموزان ,می شود ,مطالعه تان ,را به ,نقشه داشته باشید

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر درس عربی